English

Prezentare generala

Suntem o mica companie care ofera servicii profesionale de dezvoltare si consultanta pentru proiecte software in diferite domenii precum: hostare web, telecomunicatii, monitorizare, analiza de date (data mining) etc. Suntem interesati sa aducem vasta noastra expertiza de dezvoltare, testare si implementare software in indeplinirea cu succes a proiectelor companiei dumneavoastra.

Inginerii nostri cu inalta calificare precum si procesele noastre de dezvoltare foarte bine definite ne permit sa lucram cu companii din intreaga lume. Bazadu-ne pe succesul unor proiecte anterioare, putem spune ca suntem o echipa ingineri adaptabila, flexibila si deschisa astfel incat putem satisface si chiar depasi cerintele dumneavoastra, trecand cu usurinta diferentele geografice si culturale.

Fiecare membru al echipei noastre are o experienta remarcabila de aproximativ 10 ani in proiecte de telecomunicatii si domenii de dezvoltare de software. Acest lucru ne face o echipa foarte dinamica fiind capabila sa dezvolte produse de calitate si de a le instala cu succes conform cerintelor partenerilor nostri.

Echipa noastra a lucrat impreuna multi ani astfel incat suntem o echipa bine inchegata cunoscandu-ne bine ca o echipa. Impreuna am dezvoltat proiecte complete pentru piata de Servicii GSM cu Valoare Adaugata pentru operatori de telefonie mobila in Iordania si in Sri Lanka. Alte proiecte la cheie au fost realizate pentru clientii din Marea Britanie, Germania, Spania precum si Romania.

O scurta istorie a companiei

Cei mai multi dintre angajatii si colaboratorii Infinity Trust, au lucrat, de asemenea, pentru One5 Corporation si, ulterior, pentru Avalanche Mobile, o companie de telecomunicatii romaneasca cu birouri in Orientul Mijlociu, Europa de Vest si SUA. In conditiile in care investitorul principal (o firma american de Venture Capital) a decis din cauza problemelor economice din Europa sa isi mute investitiile in alte tipuri de afaceri echipa de dezvoltare a preluat o parte din vechea societate formand Infinity Trust continuand astfel sa lucreze impreuna ca o echipa. De atunci, am dezvoltat proiecte pentru clientii nostri in timp ce, am continuat sa lucrampentru proiecte interne. Intentionam sa facem in viitorul relativ apropiat unul dintre proiectele noastre Open Source si prin aceasta sa aducem contributia noastra la comunitatea Open Source.

Proiectele initiale ale firmei Infinity Trust s-au axat pe principii de organizare si analiza unor volum mare de date fara a folosi baze de date. Proiectele Infinity Trust includ dezvoltarea personalizata pentru companiile locale, si asistarea clientilor in prelucrarea si analizarea volumului mare de date intr-un timp mult mai mic decat daca ar fi folosit arhitectura standard bazata pe baze de date. Din aceste proiecte au aparut primele concepte de procese si instrumente care ar putea fi aplicate, de asemenea, in alte domenii si medii precum retele sociale, domeniul bancar, telecomunicatii etc.

Recent, am inceput, de asemenea sa oferim de solutii de gazduire web, impreuna cu servicii de web de dezvoltare, intretinere si monitorizare. Pe langa serviciul de hosting oferim si o larga varietate de aplicatii preinstalate si daca este necesar de solutii personalizate de software pentru comert electronic (PrestaShop, Mangento, OpenCart, etc), site-uri de blog-uri (WordPress) si site-uri personale si pentru companii (Joomla 1,5 si 2,5, Drupal, etc), e-learning (Moodle), de partajare video (Clipbucket), solutii pentru forum-uri (Advanced Electron Forums, phpBB, XMB, MyBB, Phorum), solutii de retele sociale (Elgg, Dolphin, Jcow, Oxwall, Beatz, etc), wiki-uri (MediaWiki, DokuWiki, PhpWiki, PmWiki, etc), albume foto (Coppermine, TinyWebGallery, Gallery, LinPHA, etc), precum si dezvoltarea site-ului personalizat bazat pe cerintele si nevoile clientilor nostri.


Website Template by Interspire