English

Stiri
Iunie 2012 Am lansat noua noastra oferta pentru Web Hosting. Impreuna cu serviciile de hostare va oferim servicii personalizate de instalare a aplicatiilor de care aveti nevoie, servicii de mentenanta si monitorizare a site-urilor dvs precum si servicii de dezvoltare soft pe baza cerintelor dumneavoastra.
Mai 2012 Am inceput o colaborare cu www.pretulexact.ro. In curand vom oferi o "noua fata" site-ului PretulExact impreuna cu multe servicii noi.
Februarie 2012 Am instalat, configurat si personalizat o solutie de eCommerce pentru S.C. Pityu Termoservice S.R.L. .Arhiva se stiri

August 2008 Am inceput o colaborare cu Germanos pentru o serie de produse personalizate bazate pe tehnologie so know how-ul Infinity Trust.
Iunie 2008 Am inceput o colaborare cu ThorpeGlen Ltd pentru care am oferit servicii de Software Product Engineering and Application Development. Aplicatiile dezvoltate de firma noastra ofera solutii ideale pt stocarea si analiza in timp real al unui volum foarte mare de date fara a fi nevoie de licente suplimentare pentru baze de date. Am dezvoltat de asemenea interfete vizuale (GUI) pentru o vizualizare intuitiva si rapida a datelor clientului.
August 2007 Un nou contract cu Orpheus CAPITALS este semnat.
Mai 2007 Cu ajutorul EM Petrila (una dintre cele 7 mine de carbune din Valea Jiului) am dezvoltat un sistem de monitorizare a echipamentelor din subteran si de la suprafata din cadrul exloatarii miniere mai sus mentionate. Dupa finalizare am instalat cu succes sistemul in cadrul EM Petrila unde se afla in sunctionare.
Octombrie 2006 Primul contract sub sigla infinity Trust a fost semnat cu Orpheus CAPITALS The Global Alternative Research Company pentru dezvoltarea unui CMS (Content Management System) personalizat.
5 Iunie 2006 Anuntam cu mandrie infiintarea companiei S.C. Infinity Trust S.R.L.Website Template by Interspire